hola

Espiral Catalunya posa en marxa a partir de demà dissabte 5 d’octubre el taller de Jocs en família al Centre Cívic Can Folguera. L’activitat tindrà lloc tots els primers dissabtes de mes, de 18 a 20 hores. L’entitat ha escollit el joc com a vehicle d’aprenentatge per a aquest curs 2019-2020.

Al taller es realitzaran activitats d’entreteniment però també es practicarà el sentit de l’humor, s’estimularà la creativitat o s’augmentarà la capacitat de resolució de problemes. L’objectiu és experimentar habilitats que enforteixen l’autoestima, la satisfacció i els vincles familiars.

Espiral Catalunya recorda que l’activitat és oberta a qualsevol família, amb o sense diversitat funcional, ja que l'entitat vol fomentar la inclusió en el joc. Per a famílies sòcies el taller és gratuït i per als no socis tindrà un preu de quatre euros. L’entitat recorda que quinze minuts diaris de jocs en família poden marcar una diferència important en el desenvolupament dels infants.

La presidenta d'Espiral Catalunya, Maribel Medina, ha explicat que aquest nou taller de Jocs en família ha sorgit del programa Suport familiar on es va fer una sessió de jocs i les famílies van demanar fer-ne més. Medina ha explicat que amb aquestes sessions es potencia la inclusió, el joc en equip, tècniques de memòria i de calcul mental, entre d'altres.

Espiral Catalunya parteix de la premissa que jugant també s'educa, es potencien altres habilitats així com el lligam entre pares i fills. Aquest és l'objectiu d'aquests jocs en família en els quals poden participar famílies de tota mena, com subratlla Maribel Medina.

El primer Jocs en família tindrà lloc demà dissabte a les sis de la tarda al Centre Cívic Can Folguera. Espiral Catalunya ha avançat que ja hi ha famílies apuntades, però que si hi ha més interessades només cal que s'apropin al començament de la sessió i seran benvingudes.


Foto: Activitat infantil a la Biblioteca a càrrec d'Espiral / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]