hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua va subministrar àpats durant aquest estiu a un centenar de persones, segons ha fet públic la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Per una banda, hi ha els usuaris habituals del menjador social del Casal Cívic de la Generalitat (plaça de Miquel Martí i Pol), i per a una altra, les famílies en situació d’emergència bàsica. L’objectiu és assegurar un àpat diari a aquestes famílies, mentre no hi ha ni escoles ni casals d’estiu. En aquesta època, l’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix aquest servei no només a l’infant sinó a tota la família.

El menjador social d’estiu ha donat servei a dinou famílies entres els dies 29 de juliol i 11 de setembre i a divuit persones usuàries del menjador social del Casal Cívic entre el 3 d’agost i el 3 de setembre, període de vacances de l’equipament de la Generalitat de Catalunya.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, assegura que la valoració del servei municipal de menjador social d’estiu és positiva tot i que “el que més agradaria a l’Ajuntament és no haver d’oferir aquest servei perquè ningú tingués aquesta necessitat”. Aquest és un recurs que s’ofereix a les famílies en emergència social però és voluntari, segons recorda la regidora de Serveis Socials, que destaca que “les famílies que no volen aquest recurs no poden substituir-lo per un altre perquè el que s’està oferint és menjar”.

Aquest estiu la quantitat de beneficiaris s’ha reduït una mica respecte a l’any passat tant pel que fa a famílies com a gent gran, concretament han estat dos avis i dues famílies menys. La valoració del serveis de manjador social d’estiu que fan les persones usuàries també és molt positiva. Bajo ha explicat que “els usuaris estan molt contents amb el servei, està consolidat i els usuaris agraeixen el tracte i les facilitats donades per l’empresa contractada per l’Ajuntament”.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]