hola

L'1 d'octubre comença la nova temporada de la Xarxa de Centres Cívics Municipals que aquest curs presenta més de 250 activitats. Fins al 30 de setembre està obert el període d'inscripcions.

La Xarxa de Centres Cívics va presentar divendres la nova temporada amb una festa que va celebrar al passeig de la Florida, en el tram comprès entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i el Camí de la Granja. L'activitat va comptar amb molt bona acceptació tant per part de les entitats participants com dels usuaris. La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, va afirmar que la el canvi d'ubicació de la festa també va servir per què gent nova conegui l'oferta dels equipaments socio-culturals del municipi.

Fins ara la festa de presentació de la temporada es portava a terme al parc dels Països catalans, però aquesta edició s'ha realitzat en el passeig de la florida a l'alçada del parc Central. Marsal ha manifestat que ha estat un encert la nova ubicació. Carme Marsal ha explicat que el període d'inscripcions finalitza el 30 de setembre, encara que es mantindrà matrícula viva en aquelles activitats en les que encara restin places.

Fins aquest divendres ja s'havien registrat 1.700 inscripcions als cursos i tallers de la programació de la Xarxa de Centres Cívics que porta per lema Pensa, fes i riu, la Xarxa és un món viu. Aquesta setmana continua oberta les inscripcions per apuntar-se a les més de 250 activitats dissenyades.


Foto: La ciutadania va gaudir de les activitats de la presentació de la programació dela Xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]