hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua recorda que un any més s'han posat a la venda les banderoles per guarnir balcons i finestres amb motiu de la Festa Major del municipi, que se celebra del 30 d'agost al 2 de setembre.

El preu de les banderoles és d’un euro que anirà destinat al projecte Asperpol per Gàmbia, que desenvolupa l’associació cultural i esportiva perpetuenca de policies, ASPERPOL.

Les banderoles es poden adquirir a Cal Rellotger; El planeta de Alba; Floristeria Dani; Griñan; Seguros Bilbao; Seyma drogueries SL; Yolanda Bartrina i Xarcuteria Subirats. També es poden adquirir les banderoles a la Granja Soldevila, el Mercat Municipal i a l’Ajuntament de Santa Perpètua.

ASPERPOL informa que el projecte consisteix a col·locar plaques solars a l’escola de Jarra Sukuta per permetre que s’instal·li un congelador al centre. L’alumnat fa servir el menjador i així podrien ampliar l’alimentació a d’altres productes, segons ha informat ASPERPOL. També es recull material escolar a través dels diferents centres educatius perpetuencs. Es demana llapis negres i de colors, llibretes, llibres en anglès, maquinetes, gomes d’esborrar, guixos i bolígrafs. El projecte es complementa amb la formació d’una dona de Jarra Sukuta que estudiarà magisteri reglat pel Ministeri d’Educació de Gàmbia a través d’un conveni amb l’entitat Fandema-Mbolo. Aquest projecte d'ASPERPOL compta amb la subvenció de l’Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: La venda anirà destinada a un projecte d'Asperpol per Gàmbia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]