hola

La primera festa de l'Orgull de Santa Perpètua va acabar abans d'hora per culpa de la pluja. L'activitat es va desenvolupar a la plaça de l'Era dissabte 6 de juliol però cap a les nou de la nit va caure un bon ruixat i va impossibilitar la seva continuació per motius tècnics, segons ha informat l'organització de l'acte.

Urban Dance Studio va dissenyar tota la programació de l'Orgull de Santa que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Perpètua i d'altres entitats locals com Moguda Perpètua que va participar en la batukada inicial de l'acte. Tot i la calor, l'organització informa que van ser molts els veïns que van sortir als balcons en escoltar la batucada i que alguns van lluir banderes LGTBI.

Aitor Bueno, president d'Urban Dance Studio, ha fet una valoració positiva tot i que ha reconegut que esperaven una major assistència de públic. Bueno ha explicat que un cop va ploure i davant de previsions de més precipitacions, els tècnics van decidir desmuntar els equips de llum i so.

L'activitat va començar a les 16.30 de la tarda i fins a les nou de la nit el programa previst es va anar desenvolupant amb actuacions com la del mag Barki, els balls de Fuego en los pies i d'Urban Dance Studio. Aitor Bueno es mostrava molt contenta amb la festa. Bueno, que s'ha mostrat sorprès davant de la varietat de persones que van assistir com a públic ja que n'hi havia de totes les edats, està animat a organitzar la segona edició l'any vinent.

La Regidoria d'Igualtat ha manifestat que els objectius de la campanya Estima com vulguis s'han complert, la visibilització de les persones LGTB i del servei SAI de Santa Perpètua: El departament municipal valora molt positivament la campanya per la "molta participació de gent jove interessada en la informació de la carpa LGTB i en l'existència del servei SAI". Per altra banda també ha destacat la participació de les entitats locals que han volgut portar a terme accions de molta importància i significat com la jornada de l'Orgull Santa Perpetua que ha estat organitzada per Urban Dance Studio (també han col·laborat Mogoda Perpètua, Tandem, Jardineria Mirò i Frankfut Mogoda)

Segons Igualtat, la Festa de l'Orgull va tenir una afluència d'unes 400 persones que es van passar durant tota la jornada del dia 6 de juliol a la Plaça de l'Era.

La regidoria també destaca la projecció d' SCARS, "un projecte audiovisual jove i fresc de molta qualitat tècnica i amb molta sensibilitat i respecte per les diversitats afectives sexuals i de gènere, que ens van regalar la visualització dels seus curts i també dels seus coneixements sobre la presència de la dona lesbiana als audiovisuals".


Foto: Una de les actuacions de l'Orgull de Santa / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]