hola

Un total de 227 infants de Santa Perpètua iniciaran al setembre el segon cicle d’Educació Infantil a les escoles públiques i concertades del municipi. 

La Regidoria d’Educació ha explicat que a Santa Perpètua hi ha un total de 239 infants empadronats nascuts l’any 2016 i que el fet que les famílies de 227 nens i nenes hagin demanat en primera opció escolaritzar els seus fills i filles en una escola de la localitat, el 94,9% de les famílies perpetuenques, indica que “les famílies pensen que les escoles del municipi són una bona opció educativa per als seus fills i filles”.

Del total de 227 sol·licituds, al 98,2% se’ls ha assignat la primera opció que ha demanat la família. “S’han pogut respectar les preferències i els infants podran escolaritzar-se a l’escola que han escollit, aspecte que sempre és positiu de cara a apaivagar els neguits i angoixes de les famílies a l’inici de l’escolarització a Primària dels seus fills i filles”, han expressat des de la Regidoria.

Al proper curs escolar, es mantenen els onze grups de P3 al municipi, de manera que el Col·legi Sagrada Família tindrà tres línies; les escoles Santa Perpètua i La Florida, dues; mentre que les escoles Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, Santiga i Tabor, tindran una línia de P3 cadascuna.

Per a la resta de cursos d’Educació Primària, s’han rebut un total de 42 sol·licituds, “que han pogut ser ateses en la mesura que hi ha hagut disponibilitat de plaça a les escoles demanades preferentment”, segons ha informat Educació que ha afegit que “de totes maneres, la llista d’espera continua vigent fins al 5 de setembre i qualsevol moviment serà comunicat a les famílies interessades”.

Respecte l’Educació Secundària Obligatòria, s’han rebut un total de 257 sol·licituds d’alumnat per a cursar 1r de la ESO a partir del setembre D’aquestes, el 95,4% s’ha assignat la primera opció que han sol·licitat les famílies, el 2,7% a la segona opció escollida, mentre que un 1,9% s’ha assignat d’ofici, és a dir, la Comissió de Garanties d’admissió ha assignat una plaça escolar que no havia estat relacionada en les preferències de les famílies, segons ha detallat la Regidoria d’Educació. A Santa Perpètua, ofereixen ESO els instituts públics Estela Ibèrica i Rovira-Forns, l’Escola Tabor i el Col·legi Sagrada Família. Per a altres nivells de secundària obligatòria, s’han rebut 16 sol·licituds.

Escoles Bressol

Pel que fa al Servei Municipal d’Escola Bressol, s’han rebut durant el termini de preinscripció un total de 139 sol·licituds, vuit per sobre de l’oferta de 131 places vacants. Educació ha informat que totes les sol·licituds, a excepció d’una, han estat ateses en la seva primera opció. A més, l’Ajuntament ha optat per incrementar un grup més a l’Escola Bressol Municipal Els Pins i podrà atendre la demanda de places generades en aquesta escola. Les llistes definitives amb l’alumnat admès es van fer públiques dimarts 18 de juny. Així, les escoles bressol municipals ofereixen gairebé 250 places d’aquesta etapa educativa, amb tres grups de 0-1 any; set grups de l’etapa 1-2; i altres set de per als infants de 2-3 any.


Foto: Es mantenen les onze línies de P-3 / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]