hola

Ràdio Santa Perpètua ha iniciat aquest dilluns 1 de juliol la temporada d'estiu que es perllongarà fins al 15 de setembre. La programació estival es caracteritza per oferir programes amb més espai per a la música i l’entreteniment.

Des de l’emissora municipal han explicat que en aquest període s’intenta que la majoria de la seixantena de col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua descansin i, fins i tot, donar l’oportunitat a noves persones a provar de fer algun programa o secció ja que són sis setmanes.

Ràdio Santa Perpètua comptarà amb quatre programes nous aquest estiu. Núria i Damaris Torondel s’estrenaran amb Top Clàssics (dimarts 20 h) en el que escolliran una peça molt coneguda d’un autor clàssic amb l’objectiu d’apropar i enganxar els no amants de la música clàssica. Gerard Rodríguez i Lluís Hernández oferiran El racó de l’artista (dimecres 21 h) on es podran conèixer projectes en actiu d’artistes als que es farà una entrevista i se’ls podrà escoltar alguna peça tocada en directe. Els altres dos espais nous seran els dijous de 20 a 22 h. Primer 33 revoluciones amb Rubén Millán que farà un repàs a la música soul, funk i rock dels anys 60 i 70. I seguidament, Sigrid Galindo ha dissenyat Six sounds sis monogràfics de gèneres musicals diferents dels quals oferirà pros i contres.

Els magazíns d’estiu tornen a ser Fem Estiu, de 9 a 13 h, presentat per Andrés Aracil, i Avís per a navegants, de 17 a 19 h dirigit per Gemma Abasolo. El programa d’Aracil inclourà a les 9.15 h El llindar dels somnis que són contes infantils i es desplaçarà dos dies a la setmana pels diferents barris del municipi, mentre que la resta de matins emetrà des de les piscines municipals.

Una de les novetats de la programació ve de la mà dels serveis informatius. L’Informatiu Matí, canvia de franja horària i serà a les 9.30 h dins del magazín. La resta continuarà igual amb butlletins a les 11, 12.05, 15 i 17 h i l’Informatiu Migdia a les 13 h (repeticions a les 19 i 22 h).

Altres programes de col·laboradors que també es podran escoltar aquest estiu són, en la franja horària de 16 a 17 h, Sota la palmera, a càrrec de Rosa Vidal, La llanterna màgica de Jordi Tarradas no s’aturarà i continua a l’estiu, Jerónimo García oferirà Entre coplas anda el verso. Un altre espai que continua de la temporada habitual és el EGB FM de Valentín del Olmo i Xavi Nusas, mentre que Jordi Pocoví canvia el seu espai per Obrint el weekend.

En la franja de les 20 a les 22 h, aquest estiu es continuarà escoltant la música que selecciona Iván Lorente al Vickingo Rock i les Tutti Sessions a càrrec de Xavi Nusas i Raúl González. L’Arturo Pedrerol continuarà oferint Les nits calentes, mentre que Gemma Abasolo continuarà com durant tot l’any apropant la millor música en català al Rebombori. Podeu consultar la nova graella de programació a radio.staperpetua.org.


Foto: Sortida de la Ràdio aquest 1 de juliol al barri de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]