hola

L'entitat Residu Zero SPM es presentarà oficialment el 26 de juny a la Biblioteca Josep Jardí amb la xerrada Iniciació a un estil de vida sense residus, a partir de les 18.30 hores.

Residu Zero SPM promociona la reducció i eliminació de residus a la vida diària a través de petits gestos com ara substituir les canyetes de beure de plàstic per altres de metall, comprar a granel o portar envasos de vidre per a la compra de carn, peix i embotits, entre d’altres. En la xerrada programada, Residu Zero explicarà la problemàtica que comporta la generació de residus de plàstic amb la intenció de “conscienciar els assistents a que com a consumidors tenim responsabilitats i totes les possibilitats de canvi i revertir la situació”, segons expliquen des de l’entitat.

D’altra banda, Residu Zero s’adherirà a la petició que fa la Fundació Savia per la creació de la figura de Defensor de les generacions futures. Aquesta figura està molt vinculada a la protecció ambiental i social i la seva tasca consisteix a contribuir a la lluita contra problemàtiques ambientals del món actual com el canvi climàtic, la despoblació i la desforestació.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, anima la ciutadania a assistir a la xerrada de Residu Zero perquè l'entitat donarà unes pautes molt interessants per no generar residus. Gásquez ha apuntat que a la primera planta de la Biblioteca l'usuari trobarà una exposició bibliogràfica sobre Residu Zero.


Foto: Activitat de Residu Zero SPM al Mercat Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]