hola

El número 2 del PSC per Barcelona a les eleccions generals, Francisco Polo, va visitar ahir dimecres al migdia Santa Perpètua on va mantenir una trobada amb diversos alcaldables socialistes de la comarca, entre ells Pere Garcia, candidat del PSC a l'alcaldia de Santa Perpètua.

Polo ha explicat que el socialistes presenten l'estratègia "Espanya nació emprenedora", mitjançant la qual les 'start-up' obrin un nou model d'innovació i que tinguin relació amb la resta de teixit empresarial per recuperar el pes de la industria en el PIB espanyol. El candidat assenyala que aquest nou model econòmic també permetrà tancar les "bretxes socials". L'actual Secretari d'Estat d'Avenç Digital ha destacat el pes del teixit industrial del Vallès.

Francisco Polo ha donat suport al candidat socialista perpetuenc i ha afirmat que "per trencar bretxes socials és necessari que socialistes com Pere Garcia siguin alcaldes ja que són ells els que tenen la sensibilitat i el coneixement que permeten no deixar ningú enrere".

Polo ha explicat que els socialistes fan una campanya per tenir una "majoria suficient" i aconseguir "un govern monocolor" amb "propostes de modernització, socials i de neteja democràtica que volen continuar desenvolupant" en un govern presidit per Pedro Sánchez.


Foto: Al centre de la imatge Pere Garcia i Francisco Polo amb altres membres de la comarca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política