hola

La sessió plenaria del mes de març va aprovar per unanimitat una proposició mitjançant la qual el Ple sol·licita al Departament de Salut la instal·lació d'un Centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) al municipi  a les actuals instal·lacions del CAP de La Florida, contemplant, si fos necessari la seva ampliació.

La petició es fa en nom de la Federació d'Associacions de barris de Santa Perpètua i en suport a d'altres entitats. Per al consistori, la ubicació geogràfica de Santa Perpètua seria molt adequada per a la instal·lació d’un servei d’aquest tipus, amb una bona comunicació viària i transport públic.

D’altra banda, la ubicació d’un CUAP donaria servei a Santa Perpètua i a d’altres pobles de La Riera de Caldes com Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sentmenat i Caldes de Montbui, amb una població estimada de més de 75.000 habitants. La proposició també recull la preocupació ciutadana per la manca de serveis d’urgències per les nits, entre els 24h i les 8h i les queixes que la ciutadania ha dirigit al moviment veïnal o al mateix Ajuntament  per la manca d'aquest servei.

L'Ajuntament ha volgut fer aquesta petició formal al departament atès també que darrerament s'han publicat informacions en relació a que en l'actualitat el Departament de Salut de la Generalitat està estudiant la posada en marxa d’un nou centre d’urgències d’atenció primària (CUAP), que oferiria atenció sanitària a l’àrea coneguda com Baix Vallès, atenent urgències de baixa i mitjana intensitat les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, el que permet augmentar la cobertura i l’accessibilitat del servei a la població.


Foto: CAP La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política