hola

El PSC de Santa Perpètua ha tornat a explicar en una carpa informativa la proposta de pressupostos que ha presentat el govern presidit per Pedro Sánchez. En la carpa, instal·lada al passeig de la Florida, van participar Pere Garcia, candidat a l’alcaldia pel PSC, i els regidors Antonio Egea i Olga Valenzuela, entre d'altres.


Pere Garcia va afirmar que “aquests pressupostos destaquen per les seves mesures socials amb l’objectiu d’ajudar les persones que ho estan passant pitjor a causa de la crisi que hem patit i de les accions d’austeritat que va impulsar el PP” i va afegir que "el 57% dels pressupostos presentats estan destinats a mesures socials, invertint més en sanitat, educació i dependència".

El PSC ha programat el 4 de febrer a les 19.30 h un acte al Centre Cívic Can Folguera amb el candidat i la diputada socialista al Congrés Mercè Perea per parlar del pressupost, les pensions i les propostes per a joves. En aquest sentit Pere Garcia ha destacat un Pla de Xoc de Treball Jove dotat amb 670 milions d'euros i afegeix que "és necessari que tothom conegui les propostes que recullen els pressupostos per veure la importància de les mesures recollides, i per això no ens cansarem d'explicar-los sempre que sigui possible a la ciutadania".

El candidat, segons explica en un comunicat, també va destacar l’increment del salari mínim fins a 900 euros, 1.620 milions destinats per al sistema de beques i ajuts a l'estudi i 100 milions més per finançar els llibres de text i material didàctic,a més de la recuperació del subsidi d’atur per a majors de 52 anys.

Entre les propostes, també destaquen: Increment del 25% pel programa de lluita contra la pobresa infantil, increment del 59,3% de la despesa per ajuts a les persones dependents, 18.102 milions destinats a prestacions d'atur, ampliació del permís de paternitat de 5 a 8 setmanes, 220 milions per lluitar contra la violència masclista, increment d'un 41% del programa d'ajuts per accedir a un habitatge digne i avanç en la universalització de l'educació de 0 a 3 anys.

“Totes aquestes mesures estan pensades directament per millorar la qualitat de vida de les persones que en aquests anys ho estan passant pitjor”, explica Pere Garcia. I afegeix, “ara és el moment en què els grups polítics s’han de posicionar i donar el seu suport a aquests pressupostos socials, els més socials dels darrers anys... i si no ho fan, ho hauran d’explicar a tota la ciutadania”, conclou el candidat socialista.


Foto: El PSC va instal·lar una carpa informativa al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política