hola

L’actual alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha presentat la seva candidatura per encapçalar la llista que Santa Perpètua en Comú presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig.

En una carta enviada a tots els inscrits de Santa Perpètua en Comú, Isabel Garcia ha agraït els avals recollits i ha declarat que “tinc la il·lusió i les ganes de continuar fent realitat el nostre projecte de ciutat. Un projecte que ha situat Santa Perpètua en molt bones condicions per encarar el futur i que ha donat forma a la Santa Perpètua actual" i afegeix que és " un projecte que compta amb un clar reconeixement de la ciutadania que, elecció rere elecció, ens ha donat la confiança majoritària per governar”.

El reglament de primàries va ser aprovat en una assemblea de Santa Perpètua en Comú celebrada el passat 22 de novembre. El reglament fixava un mínim de 10 avals per poder presentar-se a les eleccions primàries. Isabel Garcia ha recollit un total de 35 avals, segons explica la formació en un comunicat.

La candidata ha demanat el vot per la seva candidatura i la màxima participació. També convidat els inscrits “a treballar junts per dissenyar el programa electoral que presentarem a les eleccions. Un programa que ha de continuar tenint com element principal la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, oferint una estratègia il·lusionadora per Santa Perpètua que torni a guanyar la confiança majoritària de la ciutadania perpetuenca”.

La votació de les eleccions primàries tindrà lloc a la seu (ICV i Santa Perpètua en Comú: Pompeu Fabra, 7, aquest dijous 13 de desembre, entre les 9,30 i les 20,45 h. El primer acte de presentació de la candidata tindrà lloc el dissabte 22 de desembre en el marc del tradicional Sopar de Nadal al Centre Cívic El Vapor.

 

Foto: Imatge de la darrera assemblea / Santa Perpètua en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política