hola

Pere Garcia encapçalarà la candidatura del PSC de Santa Perpètua a les eleccions municipals del proper any. La formació va presentar ahir a la tarda el nou candidat a l'alcaldia en un acte que va celebrar a la seu del partit.

Pere Garcia va expressar que afronta aquesta oportunitat com un repte i va afegir que "tinc ganes, il·lusió i un projecte comú amb els meus companys i companyes per seguir fent Santa Perpètua millor". L'alcaldable va assegurar que "és un honor que els meus companys i companyes del PSC hagin confiat en mi per encapçalar el projecte socialista i prendre el relleu de Manuel Ruiz, que ha estat alcalde i per nosaltres, i sabem que també per a molts veïns i veïnes, és una persona molt estimada". L'alcaldable del PSC va afirmar que "és un repte però també una gran il·lusió" i que "m'apassiona poder treballar directament en millorar la qualitat de vida dels perpetuencs i perpetuenques".

Pere Garcia va arribar a Santa Perpètua l'any 2007 i a les darreres eleccions municipals ja va formar part de la candidatura del PSC, partit en el que milita des de fa 29 anys. El PSC ha informat que Garcia té formació i experiència professional molt àmplia en el camp del transport nacional i internacional de viatgers i mercaderies. Ha estat president de les associacions empresarials de transport de viatgers Asintra i Audica, així com formador durant 10 anys de l’escola de Turisme CETT de la Universitat de Barcelona al Màster de Transport per Carretera.

En la seva vessant política, ha estat membre del Consell de la Ciutat de Sant Boi i de la Taula de la Mobilitat de Barcelona. Des de 1985 és negociador i assessor del Conveni Provincial de Transport de Viatgers per Carretera, i actualment també és membre de l'executiva local del PSC.

Pere Garcia va anunciar algunes de les línies del projecte socialista: "l’atenció a les persones, l’ocupació, el medi ambient, el transport, la cultura, la igualtat, el comerç de proximitat, l’esport... tots ells aspectes indispensables per fer de Santa Perpètua el gran municipi on tots hi volem viure i del que tots ens volem sentir orgullosos".

El nou candidat socialista també va reivindicar l’herència de la feina del PSC que va encapçalar l’alcalde Manuel Ruiz i que "va millorar de forma considerable Santa Perpètua". Va recordar les actuacions del nou CAP de la Florida, els camps de futbol, la rehabilitació del Casal de la Gent Gran, el Bosc Soldevila, la Granja Soldevila, "i tants i tants projectes de millora". Així mateix va destacar la gestió realitzada actualment al govern municipal juntament amb ICV.

El primer secretari de l'Agrupació del PSC de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, va presentar el nou candidat a l'alcaldia del qual va destacar la seva formació i experiència en la gestió dels recursos humans i financers. Ruiz va afirmar que "en benefici del projecte comú i per reforçar l’esperit municipalista, hem cregut que aquest era el moment per portar a terme aquesta renovació de la persona que s’ha de posar al capdavant del projecte socialista al municipi". Per últim, va recordar la gran transformació que el govern socialista va fer els anys 2009-2010 i 2011 amb la setantena d'actuacions executades i "estem segurs que el Pere i el seu equip treballaran per continuar millorant la qualitat de vida dels perpetuencs i perpetuenques".

Pere Garcia va ser escollit candidat a proposta de la comisió executiva i ratificat per l'assemblea celebrada al maig.

El PSC de Santa Perpètua ha anunciat que el proper 10 de juliol, a partir de les 19.30h al Centre Cívic El Vapor, es realitzarà l’acte de presentació oficial del candidat. L'acte comptarà amb l'assistència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.


Foto: Pere Garcia, al centre, durant la roda de premsa acompanyat pels tres representants del grup municipal i el primer secretari local del PSC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política