hola

ICV de Santa Perpètua organitza una xerrada sota el títol de Les nostres pensions, present i futur, a càrrec de Ramon Pla, responsable nacional d’ICV de Pensionistes i Jubilats. L'acte tindrà lloc aquest 11 de maig, a les 19 hores, al Casal Cívic de la Gent Gran, situat a la Plaça Miquel Martí i Pol, i serà presentat pel portaveu d’ICV a Santa Perpètua, Joan Alcántara.

ICV recorda que en els darrers mesos una de les mobilitzacions socials més massives han estat protagonitzades per pensionistes i jubilats arreu de Catalunya i d’Espanya i afegeix que "la pèrdua constant de poder adquisitiu de les pensions ha portat al col·lectiu a manifestar-se de forma reiterada, fins i tot desprès de l’anunci del Govern d’Espanya que al 2018 i al 2019 les pensions seran actualitzades amb l’IPC".

La formació considera que a més existeixen altres motius de preocupació com "la precarietat que impera en el nostre mercat laboral i que provoca sous baixos i cotitzacions baixes a la Seguretat Social, el que influirà en un futur en pensions més baixes". ICV recorda que també s’està discutint quin ha de ser el model de finançament del sistema públic de pensions, si només amb les cotitzacions a la Seguretat Social o incloent altres fonts com nous impostos.


Foto: Seu d'ICV Santa Perpètua / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política