hola

Els regidors del grup municipal d'ERC-MES Pol Altayó i Albert Bonàs han visitat Sant Sadurní d’Anoia per conèixer el sistema de recollida selectiva dels residus porta a porta.

Els edils es van entrevistar amb el regidor de Medi Ambient ,Toni Sisternas, i el tècnic municipal. Sant Sadurní va implantar el porta a porta de la fracció orgànica i del rebuig l’any 2005 en una experiència que "va ser molt positiva aconseguint reciclar més del 80% dels residus que es generaven al municipi", segons destaca el grup en un comunicat. L'any 2009, el municipi va incorporar la recollida porta a porta d'envasos, paper i cartró. Albert Bonàs ha anunciat que properament visitaran Sant Sarduní de nit "per comprovar de primera mà el funcionament d’aquest servei i a l’hora prendre bona nota de detalls tant importants com el tipus de cubells utilitzats, el calendari de recollida, la identificació de l‘usuari o domicili i l’eficàcia de la reducció de brossa que va a parar a l’abocador entre d’altres. A més a més, visitarem d’altres poblacions que utilitzin aquest sistema de recollida i gestió de residus”.

Aquesta visita s’emmarca dins la voluntat d’ERC-MES de preparar les seves propostes d’actuacions per a Santa Perpètua de Mogoda a les properes eleccions municipals del 2019. Pol Altayó afirma que "les prioritats, i així figurarà en el nostre programa electoral, seran un Auditori-Teatre dimensionat per les necessitats de Santa Perpètua a la zona cultural de la Granja Soldevila, la dinamització del mercat municipal amb un projecte urbanístic de reordenació del seu entorn i la proposta de recollida porta a porta de domicilis i comerços de forma gradual a barris com La Florida i Can Taió, per exemple”


Foto: Un moment de la reunió amb els representants de Sant Sadurní i els regidors d'ERC_MES de Santa Perpètua / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
El Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera
25 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera

El Ple de la Corporació local de l'Ajuntament de Santa Perpètua preveu aprovar avui 25 d'abril de [ ... ]

Política