hola

Un total de 18.371 electors de Santa Perpètua estan cridats a les urnes per triar el nou govern de la Generalitat de Catalunya. El nombre d’electors és major que a les darreres eleccions autonòmiques, quan hi havien 18.304.

Aquests comicis a Santa Perpètua registren alguns canvis respecte als darrers, motivats per la celebració dels comicis entre setmana. El CAP la Florida deixarà de ser col·legi electoral per poder oferir el servei ordinari al ciutadà i els electors d’aquest centre votaran, per primer cop, a l’espai destinat al bar de les instal·lacions del Centre de Futbol Municipal Paco Navarro, ubicat al costat del CAP la Florida. L’Ajuntament ha enviat 1.960 cartes a tots electors d’aquest nou espai avisant del canvi. Una altra novetat es registra en aquest mateix col·legi on s’incorporen dues meses més a les dues ja existents. Des de l’Ajuntament informen que l’elevat nombre d’electors en aquest col·legi provocava lentitud en el vot i, que per això, s’incorporen dues de noves.

El Casal d’avis de la Rambla també augmenta el nombre de taules i passarà de dues a tres. En total hi haurà a Santa Perpètua 31 meses electorals. 

Els centres de votació per a les eleccions del 21 de desembre seran el Centre Cívic de la Creueta, Centre Cívic el Vapor, Centre Cívic la Florida, Centre Cívic Can Taió, Centre Cívic Can Folguera, Centre Cívic Mas Costa, el Casal d’avis de la Rambla, el camp de Futbol Municipal Paco Navarro i el col·legi Bernat de Mogoda. Cal recordar que el Ministeri d’Educació va decretar el dijous 21 de desembre no lectiu a les escoles catalanes perquè molts centres educatius són també col·legis electorals.


Foto: El Vapor serà un dels col·legis electorals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política