hola

El Ple de la Corporació local celebra aquesta tarda una sessió extraordinària amb un únic punt en l'ordre del dia: l'aprovació de les ordenances fiscals de 2018. El tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Organització i Economia, Albert Ortiz, ha avançat que la majoria de taxes pujaran el mateix que s'ha incrementat l'Índex de Preus al Consum (IPC).

L'Impost sobre Béns Immobles (IBI) es veurà modificat i el tipus impositiu per a la urbana passarà del 0,49% d'aquest any al 0,52% l'any 2018. També es modificarà l'IBI rústica que passaria del 0,768% al 0,798% l'any vinent.

La taxa per la gestió de residus municipals també patirà increment. L'any 2018 el rebut per domicili serà de 72,50 euros. Aquest any ha estat de 63,15 euros. Sobre l'impost sobre vehicles de tracció mecànica s'inclou l'exempció del rebut per als vehicles de més de 45 anys, un 50% per aquells que tinguin entre 35 i 44 anys d'antiguitat i un 25% per als que tinguin entre 25 i 34 anys.

En l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres es proposa incorporar una bonificació del 95% per obres de reparació de patologies estructurals en edificis unifamiliars i plurifamiliars.

El Ple extraordinari per debatre i aprovar les ordenances fiscals de 2018 començarà a les 19 hores i serà retransmès en directe pel 107.0 FM i online a través de la pàgina web de l'emissora municipal radio.staperpetua.org


Foto: Imatge del darrer Ple Municipal / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política