hola

El portaveu d'ERC, Pol Altayó, ha emplaçat al govern municipal a posicionar-se políticament davant el referèndum de l'1 d'octubre. A més, ha titllat de "covard" la postura de l'Ajuntament de Santa Perpètua per no posicionar-se i deixar en mans d'un escrit del Secretari la decisió.

Altayó va realitzar aquestes manifestacions divendres 8 de setembre al vespre a la plaça de la Vila durant la concentració en suport al Referèndum que s'ha de celebrar el dia 1 d'Octubre, després que el Tribunal Constitucional hagi començat a actuar contra les lleis que va aprovar el Parlament de Catalunya.

Les seccions locals d'ERC-MES, la CUP i el PDeCAT van realitzar aquesta convocatòria i van reclamar a l'Ajuntament que cedeixi els espais electorals habituals amb l'objectiu que la ciutadania pugui "votar com sempre". Els concentrats van cridar consignes a favor de votar.

Pol Altayó va demanar claredat a l'Ajuntament davant el referèndum.

Centenars de persones es van concentrar a la plaça de la Vila i van demanar a l'Ajuntament que cedeixi espais per poder votar l'1 d'octubre. També es va donar lectura a un manifest.
Mercè Humet, en representació del PDeCAT, va manifestar que era previsible la decisió municipal però que les tres formacions treballaran perquè l'1 d'octubre es pugui votar " no com sempre però si en locals alternatius"

El portaveu de la CUP, Salvador Alemany, va reafirmar que l'1 d'octubre es votarà a Santa Perpètua.

Abans de la intervenció dels portaveus de les tres formacions Neus Umbert i Maite Navarro van donar lectura a un manifest. Umbert va assenyalar que tant "a Barcelona com a Madrid hi ha formacions polítiques que volen que no voten". Navarro va cridar a la mobilització ciutadana per defensar el referèndum de l'1 d'octubre.


Foto: Concentració a la plaça de la Vila / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política