hola

ERC insisteix en la negociació entre la Generalitat i l'Ajuntament de Santa Perpètua per donar compliment a la resolució del Parlament sobre Gallecs. La formació reclama un debat públic amb tots els actors implicats: Generalitat, regidor d’urbanisme, grups polítics municipals, representants del Parlament de Catalunya, TransWences, entitats com la Plataforma per a la Defensa de Gallecs i La Torrentera, i moderat per professionals de la casa. D'aquesta manera "cadascú es podrà explicar i la ciutadania coneixerà la realitat", segons exposa ERC que afegeix que de la mateixa manera que demana al govern municipal aquest procediment de negociació està realitzant les gestions oportunes amb el govern de la Generalitat de Catalunya a través del grup parlamentari.

Davant l'intercanvi de comunicats entre ERC i ICV sobre Gallecs, el portaveu del grup municipal, Pol Altayó.afirma que “l’única voluntat de la nostra formació ha estat situar les peces sobre el tauler de joc i pressionar a totes les parts implicades per donar compliment a la resolució aprovada al Parlament de Catalunya. I això inclou assumir, com hem fet des del primer comunicat, les possibles conseqüències de les votacions dels nostres representants. Unes votacions que, per cert, van ser diferents dins de Junts pel Sí quan va ser necessari” i afegeix que “votar a favor d’ampliar el PEIN i en contra de modificar el planejament no respon a cap contradicció. És una resposta clara a la voluntat de l’ajuntament del nostre municipi de fer veure que no té cap responsabilitat sobre la planificació actual”.

ERC recorda que l’actual situació deriva d’un acord signat el mes de maig de 2014 entre INCASOL i Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. “L’únic que demana Esquerra Republicana és que la mateixa negociació que es va produir en aquell moment també es produeixi ara. En aquell moment també era competència de la Generalitat de Catalunya i ben bé que es va negociar” , segons explica el regidor Albert Bonàs.

Esquerra Republicana "vol deixar clar" que de la mateixa manera que demana al govern municipal aquest procediment de negociació està realitzant les gestions oportunes amb el Govern de la Generalitat de Catalunya a través del grup parlamentari.


Foto: Paratge de Gallecs i al fons Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política