hola

La Corporació Local celebrarà aquesta tarda el Ple ordinari corresponent al mes d'abril que proposarà el nomenament de Serafín Cifuentes com a jutge de pau i d'Isidre Casanovas com a substitut. Aquests càrrecs s'han de renovar cada quatre anys legalment, tot i que, en el cas de Santa Perpètua continuen en el càrrec les mateixes persones.

L'Ajuntament aprovarà l'expedient de supressió del Registre municipal d'unions de fet degut a l'entrada en vigor l'1 d'abril del Registre de parelles estables de Catalunya. La inscripció en aquest nou registre atorga efectes probatoris de l’existència d’una relació de parella estable i facilita d’aquesta manera l’exercici de drets de caràcter públic com ho és, per exemple, el dret a percebre de la Seguretat Social la pensió de viduïtat.

La supressió del Registre Municipal d’Unions de Fet de Santa Perpètua de Mogoda no implica cap perjudici per a les parelles que constin inscrites i es podrà fer l’expedició de certificats d’assentaments que hi figurin fins a la data de supressió, a instància de qualsevol dels membres de la unió inscrita o altres interessats legítims.

Els grups municipals també presenten quatre proposicions a l'aprovació del Ple: el finançament de les escoles bressol, el suport a la Plataforma Trans Forma la salut per a un nou model de salut, el reconeixement a la II República i en relació a la sentencia del Tribunal Constitucional relativa a l’Impost de Valor dels Terrenys de naturalesa urbana.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política