hola

ICV ha sortit al pas de les crítiques d'ERC sobre Gallecs amb un nou comunicat on afirma que la formació republicana "té un clar intent de convertir aquest debat en una disputa per distreure l’opinió publica del fons de la qüestió".

Joan Alcántara manifesta que “ERC vol estendre una cortina de fum per amargar la seva incoherència: votar a favor de l’ampliació del parc i en contra de la modificació urbanística per fer-ho possible. El primer no és possible sense el segon i ho saben perfectament”. Assegura que “ERC i els seu regidors a Santa Perpètua no saben que fer per justificar el vot del seus diputats al Parlament en contra de la proposició de Catalunya Si Que es Pot (CSQP) en la que participa ICV". Per a Alcántara “ERC de Santa Perpètua hauria de deixar de defensar els interessos de l’Incasòl i treballar de forma efectiva per l’ampliació del Parc Natural de Gallecs i defensar els interessos públics municipals".

La formació recorda que un dels punts de la proposta instava al Govern de la Generalitat a modificar el Pla Director Urbanístic de Gallecs, eliminar el sol industrial de Can Banús II àmbit I i el sector de Mogoda per fer possible la inclusió d’aquests i altres espais a l’àmbit protegit del Parc Natural de Gallecs," sense que això suposi cap perjudici o reclamació per als municipis que formen part de l’àmbit, especialment Santa Perpetua”.

ICV de Santa Perpètua considera que "si les propostes eren prou clares, també ho ha estat el vot contrari dels diputats d’ERC, englobats dins del Grup Parlamentari de Junts pel Si que comparteix amb el PDCat". I reitera que ERC va votar en contra de tres aspectes: "modificació del PDUG, eliminació dels aprofitaments industrials de Can Banús i Mogoda i que els seus efectes no perjudiquen els interessos municipals".


Foto: Paratge de Gallecs / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política