hola

La CUP de Santa Perpètua comparteix l’"alegria continguda" de la Plataforma en Defensa de Gallecs per la Resolució del Parlament sobre la protecció de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. La formació en un comunicat agraeix la feina de la plataforma durant tant anys en defensa de Gallecs i anuncia que seguiran estant al seu costat " donant suport en tot allò que ens demanin".

També esperen que "l'equip de govern mogui fitxa i modifiqui el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal i protegeixi aquests espais i no aposti per la construcció de polígons en ells". La CUP també espera "coherència en l'equip de govern entre les paraules i els fets".

El passat 3 d’abril a Santa Maria de Gallecs els representants de la Plataforma en Defensa de Gallecs (PDG), Guifré Bombilà, Dani Aranda i Pol Ansó van realitzar una roda de premsa per donar a conèixer a la ciutadania l’aprovació de la Resolució al Parlament sobre la protecció de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. Segons la CUP, la resolució "és fruit d’una gran feina i compromís de la PDG i aquesta ha estat negociada amb diferents partits amb un resultat final diferent de la proposta inicial de la PDG" i afegeixen que "l’optimisme i a la vegada la prudència, de les companyes de la Plataforma es transmetia amb força , llençant la proposta de seguir lluitant des de diferents fronts; davant el govern de la Generalitat per que porti a terme tots els acords de la resolució i davant dels diferents ajuntaments perquè es comprometin en modificar el seu POUM per tal de requalificar els terrenys urbanitzables a no urbanitzables com a Can Banús, Mogoda i Pla d’en Molí en el cas de Santa Perpètua de Mogoda".

La CUP assenyala que cal seguir sensibilitzant a la ciutadania de les diferents amenaces que encara existeixen sobre Gallecs en tot el seu espai més enllà del PEIN.


Foto: Paratge de Gallecs / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política