hola

Dinar d'ERC

Esquerra Republicana de Catalunya va organitzar un dinar popular per commemorar "el darrer 12 d’octubre festiu" en un acte que va comptar amb la presència del diputat de Junts pel Sí i expresident de l'associació Súmate, Eduardo Reyes. L’activitat es va celebrar al Centre Cívic el Vapor davant la previsió de pluja que amenaçava durant la jornada d'aquest dimecres.

El president de la secció local d’ERC, Jordi Vinyals, va manifestar que “en la futura República Catalana no es poden celebrar genocidis. Celebrem derrotes i treballem intensament per canviar el futur que ens espera" i va afegir que "en un any han de passar moltes coses i la ciutadania perpetuenca no en pot quedar al marge. Des d’ERC Santa Perpètua de Mogoda treballarem incansablement per assolir la República Catalana”.

Eduardo Reyes va explicar la feina feta al Parlament i va declarar que "fa tres anys, jo mai m'hagués imaginat fent política al Parlament. Molta gent m'ho va demanar i treballo molt per un futur millor" i va afegir que "sóc espanyol amb molta honra. Però català amb honor i vull decidir el futur del meu país com qualsevol persona. Tenim el dret a decidir sobre el nostre futur ".

L’acte, segons informa ERC en un comunicat, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones que van poder gaudir de la música en directe del grup The Modern Walking que va tancar l’acte.


Foto: El diputat Eduardo Reyes durant la seva intervenció en el dinar d'ERC / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política