hola

Assemblea d'ICV

ICV Santa Perpètua ha celebrat aquesta setmana una assemblea monogràfica per parlar sobre el futur de la confluència política a Catalunya. El dirigent històric, membre de l’Executiva i del Consell Nacional d’ICV; Jordi Guillot, va participar a l'acte i va recordar l’acord de l’Assemblea Nacional d’ICV de 2012 d’impulsar un nou “subjecte polític” amb capacitat per construir una majoria política i electoral com alternativa als governs conservadors i les seves polítiques d’austeritat i de retallades de drets socials, laborals i nacionals" segons explica ICV en un comunicat.

La formació afirma que l’aposta d’ICV per generar un nou espai polític i electoral a Catalunya s’ha vist ratificada per haver assolit l’alcaldia de Barcelona, i la de molts altres municipis, i haver guanyat en dues ocasions les Eleccions Generals a Catalunya amb la coalició “En Comú Podem”.

ICV considera que la inestabilitat institucional tant a Catalunya com Espanya estan condicionant el ritme dels treballs entre les diferents formacions polítiques que han participat en les diverses coalicions electorals (Bcomú, ICV, EUiA, Podem i Equo) i que s’han concretat en les coalicions “Entesa”, “Catalunya si que es Pot” i “En Comú Podem”. A més, assenyala que la situació de bloqueig institucional a Espanya i la crisi interna del PSOE no és descarta la celebració d’unes noves Eleccions Generals al desembre d’aquest mateix any.

La Coordinació Local d’ICV a Santa Perpètua, Isabel Garcia i Albert Ortiz, es van comprometre davant de la militància a celebrar totes les assemblees necessàries per a participar de forma activa en el procés de creació del nou espai polític i electoral a Catalunya.


Foto: Assemblea d'ICV on va participar el dirigent Jordi Guillot / ICV

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política