hola

ERC va celebrar la Diada amb un acte reivindicatiu de caràcter lúdic. Unes 80 persones, segons l'organització, van assistir a l'activitat que es va desenvolupar el 10 de setembre al pati de la seu de la formació. La pluja però, va impedir l’actuació del grup The Modern Walking que participarà en l’acte que Esquerra celebrarà el proper 12 d’octubre.

El president de la secció local, Jordi Vinyals, va voler recalcar l’anhel de llibertat del poble català i l’orgull de la secció local de saber que “Jordi Cuixart, cofundador amb en Josep Ventura i en Josep Navarro de la secció local, és avui el flamant president d’Òmnium Cultural". Per la seva banda, el portaveu del grup municipal, Pol Altayó, va resumir “la tasca d’oposició constructiva i demostrada, sense caure en tòpics buits de contingut” que han desenvolupat en aquest any llarg de legislatura i va destacar la feina i les propostes en àmbits com l’elaboració de les ordenances fiscals o la feina per preservar l’entorn de Mogoda del futur planejament urbanístic, entre d'altres.

Els actes de l’11 de setembre i la commemoració d’aquesta Diada es van completar amb la participació dels regidors del grup municipal en l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament al parc dels Països Catalans i l’ofrena floral d’Esquerra Republicana de Catalunya, entre d’altres entitats i partits.


Foto: ERC va participar a l'ofrena floral en el monument de l'Onze de Setembre durant l'acte institucional / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política