hola

Isabel Garcia i Albert Ortiz han estat escollits nous coordinadors locals d'ICV de Santa Perpètua en substitució de Manel Llord, president sortint. L'Assemblea local de la formació celebrada el 20 de maig sota el lema Junts i Juntes Construïm Futur! Ens acompanyes? va ratificar, per unanimitat, el resultat de les primàries per escollir la nova coordinació del partit que "per primera vegada a Santa Perpètua la integren una dona i un home", segons assenyala ICV en un comunicat.

La nova Executiva Local, escollida també per unanimitat, és paritària i està composada per 20 membres, dels quals sis provenen de Joves d’Esquerra Verda (JEV). Joan Alcántara serà el portaveu del partit a Santa Perpètua. Uns dels encarreg de l'executiva serà la posada en marxa del Consell Ciutadà d’ICV de Santa Perpètua que es configura com un marc ampli de participació a l’entorn de les polítiques municipals.

L’Assemblea d’ICV de Santa Perpètua va decidir treballar per a que En Comú Podem torni a guanyar les eleccions generals del 26 de juny a la ciutat. També va aprovar el full de ruta del partit pels propers anys que proposa incrementar l’afiliació del partit. Isabel Garcia, alcaldessa i nova coordinadora local, ha afirmat que “desprès de consolidar el nou govern municipal en aquest darrer any, ara toca dinamitzar el partit per obrir-lo a la ciutadania i fer-lo més present a la ciutat. Ens proposem promoure el debat polític i impulsar alternatives concretes a aquest sistema que s’oblida de la gent i del bé comú”.

La nova Executiva també posarà en marxa un grup d’activistes anomenat “Suma’t a l’Alternativa”. Aquest grup s’encarregarà de difondre i promoure les alternatives, avui ja existents, en els àmbits de la banca, l’energia, l’alimentació, la telefonia mòbil, etc. La promoció de les alternatives (Fiare- Banca Ètica, Som Energia, Eticom, etc.) tindrà una vessant interna i una altra d’externa, amb l’organització d’activitats de caire públic.


Foto: Isabel Garcia, durant l'Assemblea d'ICV / ICV Santa Perpètua

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política