hola

Ple de març

La Corporació local celebrarà avui el ple ordinari del mes d'abril que consta de nou punts en l'ordre del dia més set proposicions que presenten els grups municipals. Un dels punts a tractar serà la dissolució del Consell Municipal de Benestar i Salut tal i com va acordar aquest òrgan al mes de febrer. L'objectiu és crear dos consells, un per a cada àmbit i afavorir una participació més activa i abordar de manera especialitzada les propostes que sorgeixin d’ambdós àmbits.

La comissió informativa d'Organització i Economia proposa al Ple un reconeixement extrajudicial de crèdits per import de 86.508,92 euros. També una modificació de crèdits relacionada amb el programa d'inversions municipal i la posada en marxa del nou programa de millora d'eficiència energètica d'aplicació a habitatges de famílies amb escassos recursos econòmics. I finalment, l'aprovació de l'inventari de béns amb data 31 de desembre de 2015.

El ple també aprovarà les retribucions de la regidora socialista Olga Valenzuela, que va accedir al càrrec en el ple anterior, i el seu nomenament en comissions informatives, al consorci de Turisme del Vallès Occidental i al Comitè d'avaluació i seguiment de l'actuació De perifèria a centre: la regeneració de Can Folguera. També es tractarà la modificació de retribucions de la directora de l'Àrea de Presidència i Desenvolupament Local.

Proposicions

En l'apartament de proposicions els grups municipals presenten set mocions: Dues estan relacionades amb l'àmbit de l'educació i són rebutjar la decisió del Departament d’Ensenyament d’eliminar una línia de P3 a l'escola Bernat de Mogoda i reclamar la construcció de l'escola-institut Els Aigüerols tal com ha aprovat la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya. El Ple també donarà suport a les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i mostrarà el rebuig a la gestió estatal dels fons procedents del 0,7% de l’IRPF; reconeixement de les persones afectades pels accidents i errors mèdics, amb la seva condició de víctima; retirada de l’ordre de copagament confiscatori per a les persones amb discapacitat; suport a les persones que denuncien la corrupció política i de denuncia contra l'acord entre la UE i Turquia en relació a les persones refugiades.

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua començarà a les 19 hores i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.


Foto: Imatge del ple del mes de març / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política