hola

Comissió d'Ensenyament del Parlament

 

La Comissió d'Ensenyament del Parlament ha aprovat el dimarts 5 d'abril per unanimitat una proposta de resolució que demana al Parlament ratificar la seva voluntat de que no es tanqui l’escola Els Aigüerols de Santa Perpètua de Mogoda. També s' insta al Govern de la Generalitat a donar compliment a la Resolució 115/X del Parlament sobre la continuïtat d'aquest centre, permetent la matriculació de P3.

La resolució, presentada pel grup parlamentari del PSC, també va aprovar, però amb el vot negatiu de Junts pel Sí (JxS), iniciar la construcció de l’escola tal i com es va establir dins de les disponibilitats pressupostàries per l’any 2012 i assegurar, en el marc del Pressupost 2016, el finançament per la construcció de l’edifici. El punt va sortir endavant per què la resta de grups (C's, PSC, CSQP, PP i la CUP) van votar a favor. Anna Simó de JxS va afirmar que no podien donar suport a aquest punt ja que "lamentablement" no es podran incloure en els pressupostos de 2016 totes les necessitats d'equipaments i que actualment es treballa amb els Serveis Territorials en la definició d'aquelles construccions més urgents per executar-les en el marc del Pressupost 2016.

 

La resolució també inclou reclamar convertir Els Aigüerols en una Escola-Institut que pugui donar resposta a la demanda d’escolarització de la ESO pública al municipi, a més d’oferir Batxillerat i Mòduls Professionals, i pugui donar continuïtat als actuals alumnes escolaritzats a educació primària a l’Escola Els Aigüerols. Aquest punt també va comptar amb el vot negatiu de JxS. Anna Simó va justificar que cal valorar amb l'Ajuntament la necessitat de construir un nou Institut de Secundària al municipi així com les possibilitats pressupostàries. Esther Niubó, del PSC, va recordar que la construcció de l'escola-institut era una reivindicació que comptava amb el suport de tota la Corporació, inclosa ERC, que havia votat a favor de la proposició municipal. En el debat, els representats de tots els grups de l'oposició van recordar la unanimitat a Santa Perpètua en les reivindicacions d'Els Aigüerols. Famílies del centre educatiu van assistir al debat, convidades pel PSC de Santa Perpètua.

 

Foto: Imatge de la Comissió d'Ensenyament del Parlament / Twitter Ampa Els Aigüerols

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política