hola

L’Ajuntament instarà al govern de l’Estat a derogar la Llei de Telecomunicacions i a iniciar la redacció d’una nova legislació amb transparència i participació respectant les competències compartides en salut i medi ambient del govern de la Generalitat de Catalunya i de l’administració local.

El Ple té previst aprovar avui una proposició en aquest sentit, on es compromet a estudiar la possibilitat de desenvolupar i aprovar una normativa municipal que reguli la instal·lació de les antenes de telefonia mòbil en el nucli urbà dins els paràmetres de la llei. A més, la proposició recull la publicació al web municipal d'un plànol amb la ubicació de les antenes de telefonia mòbil que hi ha en el terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda i informar a la ciutadania de les mesures de les ones electromagnètiques que es realitzin.

A banda d'aquesta proposta, el Ple debatrà avui altres tres: La primera reclamarà la reobertura de les urgències nocturnes del CAP de Santa Perpètua, l'apertura del CAP La Florida durant el mes d'agost i l'obertura d'una oficina de farmàcia en horari d'urgències. La segona, contra la criminalització del Dret de Vaga i per la derogació de l’article 315.3 del Codi Penal, i la tercera, en defensa de l’Escola Pública al Vallès Occidental i d'adhesió a la Coordinadora Ensenyament Públic Vallès Occidental promotora del Manifest en defensa de l’escola pública als municipis del Vallès Occidental.

Modificació de crèdit

La Corporació local debat avui una modificació de crèdit per un import de més de 500.000 euros. La segona fase de l'adequació del local dels Serveis Socials Municipals amb 280.000 euros és la principal partida d'aquesta modificació que també inclou l'adequació del magatzem d'aliments i rober i l'eliminació de barreres arquitectòniques i el manteniment d'espais urbans. Aquestes tres actuacions es desenvolupen en el marc del programa de Plans Estratègics. Altres partides que es modifiquen estan relacionades amb ajuts suport alimentari i transport de discapacitats i del servei d'acolliment i de menjador de Gent Gran.  Aquesta modificació de crèdits és el principal punt de l'ordre del dia de la sessió plenària ordinària del mes de febrer que tindrà lloc avui dijous a partir de les 7 de la tarda a la sala de Plens.

El Ple Municipal també aprovarà incrementar les retribucions del personal laboral i funcionari de la Corporació en un 1% respecte a les retribucions de l'any 2015. També acordarà abonar el 50% de la paga extraordinària de Nadal 2012 al mes de juny 2016. Els empleats públics també recuperaran les ajudes socials a la que es destinarà una quantitat anual de 40.000 euros. Altres punts de l'ordre del dia seran la modificació dels Estatuts del Consorci per a la Normalització Lingüística i dels Estatuts del Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. En aquest punt també s'aprovarà el text refós d'aquest estatuts. El Consell plenari del Consorci comptarà amb tres representants de l'Ajuntament de Santa Perpètua que també ostentarà la vicepresidència segona. En la comissió executiva, el municipi també disposarà d'un representant. Santa Perpètua aportarà el 16,6% del pressupost del consorci de Gallecs, mentre que l'INCASOL aportarà el 51%.


Foto: Antena al barri de la Florida, que ha aixecat les queixes veïnals / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC es reuneix amb el director de l'Agència de Residus i l'entitat local Residu Zero
20 Oct 2021 13:38 - RedaccióERC es reuneix amb el director de l'Agència de Residus i l'entitat local Residu Zero

Esquerra Republicana de Catalunya s'ha reunit amb el director de l’Agència de Residus de Catalunya,Isaac [ ... ]

Política
Cs manifesta que l'increment d'impostos del 3,1% no afavoreix la recuperació econòmica i social
20 Oct 2021 13:36 - RedaccióCs manifesta que l'increment d'impostos del 3,1% no afavoreix la recuperació econòmica i social

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha criticat l'augment [ ... ]

Política
La CUP valora que Santa Perpètua aculli el Centre d'Urgències d'Atenció Primària
13 Oct 2021 12:48 - RedaccióLa CUP valora que Santa Perpètua aculli el Centre d'Urgències d'Atenció Primària

L’Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha valorat de manera positiva la decisió del Departament [ ... ]

Política