hola

Els ajuntaments del Vallès Occidental han demanat una reunió amb el conseller de Salut, Antoni Comín, per abordar les mancances de l’atenció sanitària. La Taula comarcal de Salut ja s’ha constituït i treballa un document marc que reculli les inquietuds dels municipis per traslladar al conseller. A la trobada de la Taula, celebrada aquest dimarts, va assistir la regidora de Salut de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Carmen Aguirre.

La Taula comarcal de Salut està formada pels ajuntaments del Vallès Occidental i vol ser una veu comuna que permeti actuar davant la Generalitat de Catalunya per pal·liar els dèficits que actualment pateix el sistema sanitari fruit de la disminució del pressupost acumulada els darrers anys, segons explica el consell comarcal. Aquests dèficits afecten les llistes d’espera, les urgències, les derivacions, el tancament de llits o l’atenció en salut mental, entre d’altres qüestions.

Aquesta Taula comarcal ja ha començat a treballar, amb una primera reunió de regidors i regidores dels ajuntaments del Vallès Occidental.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha recordat que “els alcaldes i alcaldesses de la comarca van coincidir en la necessitat de programar una trobada amb el conseller de Salut de la Generalitat per tal de poder exposar-li les inquietuds i preocupacions dels diferents municipis en aquesta matèria”. També afegeix que des dels municipis són “conscients que aquesta no és una competència municipal, però com a administració propera a la ciutadania estem preocupats per la situació actual de la sanitat pública al nostre territori i estem disposats a treballar conjuntament amb el govern català per trobar-hi les millors solucions”.


Foto: Primera trobada de la Taula Comarcal de Salut / Consell Comarcal del Vallès Occidental 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política