hola

Un total de 18.306 perpetuencs estan convocats a les urnes per escollir els representants del Congrés dels Diputats i del Senat aquest diumenge 20 de desembre. El cens representa un elector més que en les eleccions al Parlament i onze més que en les municipals celebrades al setembre i maig d’aquest any, respectivament. Santa Perpètua torna a comptar amb catorze seccions electorals i 28 meses distribuïdes en nou col·legis electorals.

Per col·legis, el Centre Cívic El Vapor (amb dues seccions i quatre meses) és el que presenta el cens més alt amb un total de 2.823 electors, seguit del Centre Cívic Can Taió amb 2.729 i Centre Cívic Can Folguera amb 2.271. Pel que fa a l’Escola Bernat de Mogoda, disposa d’un cens de 2.193 electors, mentre que el Centre Cívic Mas Costa presenta 2.097. El CAP La Florida en té 1.923 i el Casal d’Avis de la plaça de la Vila, 1.642. El Centre Cívic La Florida disposa de 1.430 electors, mentre que el de la Creueta compta amb 1.198.

La mesa amb menor cens és la 8 subsecció 1, ubicada al Centre Cívic de la Florida, que compta amb 404 electors. En canvi, la de major número és la 8 subsecció 2, ubicada al CAP la Florida, amb 963, segons dades del Departament d’Estadística de l’Ajuntament de Santa Perpètua. En aquestes eleccions generals, a la província de Barcelona es presenten onze candidatures tant al Congrés com al Senat.


Foto: El Centre Cívic El Vapor en les eleccions al parlament, celebrades al setembre / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política