hola

Pol Altayó, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Santa Perpètua, és nou president de la comissió informativa de Benestar Social, Educació i Qualitat de Vida del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest 9 de desembre l'ens supramunicipal va presentar el seu nou cartipàs, després de la reestructuració soferta amb la sortida d'Entesa (ICV) del govern.

A partir d'ara, el govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental està format per un tripartit que suma 22 consellers dels partits amb més representació al ple: PSC, ERC i CiU. El president del Consell i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, explica que “el nou govern és un govern paritari en la participació de les tres forces polítiques. És una estructura més lleugera i flexible i la remodelació no només suposa un canvi d’atribucions sinó que significa també un estalvi de 600.000 euros durant tot el mandat per la reducció del cost polític".

El perpetuenc Pol Altayó és una de les novetats del nou govern assumint la presidència de l'àrea de Benestar Social, Educació i Qualitat de vida. Les seves responsabilitats seran les corresponents a Serveis Socials, Joventut, Igualtat, Acollida, Habitatge i Dependència.

Altayó afirma que afronta aquesta nova responsabilitat "amb il·lusió i amb respecte perquè el repte és molt important ja que l'àrea engloba algunes de les principals competències en atenció a les persones".

El president de la comissió de Benestar Social del Consell Comarcal apunta que "caldrà fer un esforç per saber que és el que demana la ciutadania de cada municipi per dotar-los dels serveis necessaris".
Pol Altayó assumeix aquesta tasca de govern en el Consell Comarcal després de la reestructuració del govern de l'ens motivada per l'abstenció del grup d'Entesa en la votació del pressupost 2016. Altayó lamenta que Entesa no continuï a govern però argumenta que "aquest vot deslegitima Entesa per seguir formant govern". Altayó, tot i subratllar que com a conseller comarcal es deu a tots els municipis, espera poder ajudar en la seva tasca a millorar el benestar de la ciutadania perpetuenca.


Foto: Altayó, a l'esquerra, durant la roda de premsa de presentació del nou cartipàs / Consell Comarcal Vallès Occidental

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política