hola

ICV i ERC de Santa Perpètua han convocat a la ciutadania a participar en la concentració organitzada per diversos partits polítics, sindicats i entitats sobiranistes avui davant dels ajuntaments catalans en suport dels imputats per la organització i celebració del 9N de 2014. La concentració tindrà lloc a les 19,30 hores a la Plaça de la Vila.

Per ICV de Santa Perpètua "és un fet molt greu que s’hagi iniciat la ronda de declaracions del president Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega, i la consellera Irene Rigau com imputats per la celebració del procés participatiu celebrat el 9N de 2014", segons afirma en un comunicat de premsa i afegeix que "aquest procés indica l’escassa qualitat democràtica d’un Estat que fa un ús partidista de les institucions judicials i emet judicis polítics contra representants electes per haver impulsat un procés democràtic que s’inscriu dins del Dret a Decidir del poble de Catalunya"

La formació ecosocialista destaca que el 9 de novembre de 2014, i "per primera vegada a la història, els catalans i les catalanes vam ser cridats pel Govern de la Generalitat a opinar sobre el futur polític del nostre país. Gràcies als més de 40.000 voluntaris i voluntàries, 2.344.828 catalans i catalanes vàrem acudir a les urnes en una procés participatiu protagonitzat pel civisme i la democràcia. A Santa Perpètua van participar 6220 ciutadans/es que van dipositar el seu vot a les urnes".


Foto: Concentració de rebuig al Tribunal Constitucional per anular la consulta del 9N, celebrada l'octubre de 2014 / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Junts denuncia ERC per penjar cartells electorals abans de l'inici de la campanya
26 Abr 2024 13:29 - RedaccióJunts denuncia ERC per penjar cartells electorals abans de l'inici de la campanya

Junts per Santa Perpètua ha denunciat que aquest dijous 25 d’abril sobre les 23.30 hores va observar [ ... ]

Política