hola

El cap de llista de la CUP per a les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge 27 de setembre, Antonio Baños, va afirmar ahir a Santa Perpètua que “aquests comicis no van només d'independència sinó que en el fons és lluita de classes entre els que manen i els que voten i volen organitzar-se sense que ningú els ordeni”. Per a Baños, l'esquerra independentista serà decisiva.

El cap de llista de la Candidatura d'Unitat Popular, CUP, va protagonitzar l'acte central de campanya aquest diumenge 20 de setembre al Parc Municipal, també van participar el candidat i treballador de Panrico, Agustín Cintas, un treballador de Valeo i la representant de la CUP a la comarca, Lídia Molano. Unes 120 persones hi van prendre part i van compartir un dinar popular. La CUP sota el lema Governem-nos aposta per la independència i la República Catalana, per una ruptura social amb les estructures que beneficien una elit, per construir les bases del poder de la gent i per a la gent i per trencar amb les cadenes de patriarcat.
Antonio Baños va assegurar que a una setmana vista de les eleccions el panorama ha canviat i “la por ha canviat de bàndol, ja no és del treballador, ara la té la dreta” i va insistir que “el que els fa por és que el poble ha pres consciència política”
Baños va argumentar que aquestes eleccions són l'inici de la ruptura d'un sistema de classes “gent que no té veu i que vol tenir-ne enfront dels que tenen veu i demanen el vot”.


Foto: Antonio Baños durant la seva intervenció al parc Municipal / L'Informatiu

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política