hola

La Corporació local es distribuirà en quatre àrees: Presidència i Desenvolupament Local, Organització i Economia, Territori i Sostenibilitat, i, Ciutadania i Promoció Local. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha aprovat el cartipàs i la nova organització municipal. L'àrea de Presidència i Desenvolupament Local estarà a càrrec del primer tinent d'alcalde, Joan Alcántara; l'àrea d'Organització i Economia recau en el tercer tinent d'alcalde, Albert Ortiz; l'àrea de Territori i Sostenibilitat en la quarta tinent d'alcalde, Neus Garcia, i l'àrea de Ciutadania i Promoció Local en el segon tinent d'alcalde, Víctor Rodríguez.

En la nova organització municipal destaquen la creació de noves regidories com Desenvolupament Local que inclou Promoció Econòmica i Indústria, Empresa i Ocupació, Formació i l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC). També es crea Sostenibilitat i Serveis Urbans que gestionarà les Brigades Municipals i el manteniment de la via pública, entre d'altres.

Joan Alcàntara assumirà les regidories de Desenvolupament Local i Urbanisme. Albert Ortiz ha estat nomenat regidor de Recursos Humans, Organització i Serveis Econòmics. Víctor Rodríguez serà el responsable de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat, Transport i Via Pública. Julio Pérez repeteix com regidor d'Esports i president de l'empresa municipal Mogoda Serveis SAM. Neus Garcia assumeix les regidories de Sostenibilitat i Serveis Urbans, Habitatge, Medi Ambient i Gent Gran. La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones és Ana Bajo; la de Salut Pública i Consum, Carme Aguirre; la d'Igualtat i Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez; i la de Comerç i Promoció Local, Carmen Garrido. Sergi Hernández ha estat nomenat regidor de Solidaritat, Cooperació i Nova Ciutadania; Marçal Solà, Cultura i Joventut i Antonio Egea és el nou regidor d'Educació.


Foto: imatge del ple d'investidura / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política