hola

La majoria de formacions que es presenten als comicis municipals organitzen aquest 22 de maig actes per tancar la campanya electoral. ICV, a partir de les 20 h fins a la mitjanit, convoca al parc Municipal la festa final de campanya amb parlaments de membres de la candidatura, sopar a la fresca i actuacions d’un grup de guitarristes del municipi i un grup d‘animació.

El PSC organitza el seu acte al parc de Catalunya a partir de les 19.30 h i fins a la mitjanit on intervindran diferents membres de la candidatura i anuncia botifarrada i entreteniment. CiU opta pel parc dels Països Catalans per celebrar la festa final de campanya, que començarà a les 19.30 hores i es perllongarà fins a les 23.30 h. La formació anuncia l’actuació de l’Orquestra Huracán i pa amb tomàquet gratis. ERC organitza la seva festa final de campanya al pati de la seva seu situada a la Rambla 46 i on els membres de la candidatura conversaran amb els assistents. La PCCA ha escollit la plaça de Can Folguera. A partir de les 18 i fins a les 23 hores, anuncia castells inflables per als infants, tallers de maquillatge infantil i un sopar popular gratuït, acompanyat de música.

També intervindran els cinc primers de la llista. La CUP, a la seva seu del carrer de Prat de la Riba, organitza un sopar de pinxos obert a tothom a les 21 hores i MÉSXSPM, de 19 a 23 h, tanca la campanya amb un míting i final de festa a la plaça Nova. Aquesta agenda ha estat realitzada amb la informació facilitada abans del 19 de maig per les diferents formacions.


Foto: imatge d'arxiu d'una jornada electoral / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política