hola

El PSC presenta un programa amb 120 accions a desenvolupar durant el proper mandat en cas d'arribar a formar part del Govern Municipal. I això podria succeir amb partits d'esquerres, “però sobretot amb aquells que hi hagi encaix de programa que està pensat per al servei de la ciutadania”, segons va firmar l'alcaldable socialista Manuel Ruiz, ahir en la ronda d'entrevistes als candidats que està fent Ràdio santa Perpètua.

Manuel Ruiz diu que vol tornar a formar govern perquè resta molt a fer del projecte que va començar quan era alcalde en el mandat 2007-2011. Ruiz va recomanar el vot per al PSC perquè té “experiència de govern, molta il·lusió i els fets ens avalen”.

El cap de llista del PSC apunta que el programa electoral s'ha fet a través de taules del projecte Fem Santa Perpètua amb ciutadans perpetuencs que han volgut prendre-hi part. Manuel Ruiz assegura que el programa socialista és “un compromís amb els ciutadans, viable i real”.

Una de les propostes del programa electoral socialista és modificar el Reglament Orgànic Municipal (ROM), incentivar processos participatius i fer trobades als barris per al retiment de comptes. Així mateix l'alcaldia es desplaçarà alguns dies als diferents barris per atendre el veïnat. El PSC també parla d'un Pla contra l'Atur que permeti millorar la situació de les persones aturades, parlar amb les empreses per conèixer els perfils demandats i donar facilitats de tràmits als emprenedors.

Manuel Ruiz diu que cal continuar amb els programes d'acció social perquè malauradament encara hi ha moltes persones en situació econòmica precària, que és el més important hores d'ara, però que cal executar els programes amb “molta eficiència i deixant treballar als tècnics de Serveis Socials”.

Sobre educació, Manuel Ruiz ha reafirmat que el PSC continuarà reivindicant l'edifici de l'escola Els Aigüerols a l'avinguda de Santiga.

Ruiz ha recordat que els pactes són un bon exercici democràtic i ha explicat que podrien pactar amb aquelles candidatures amb les que encaixi el programa i la ideologia.


Foto: imatge del candidat del PSC, Manuel Ruiz, a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política