hola

La Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament va celebrar dissabte el seu acte central de campanya al Centre Cívic La Florida. Els cinc primers candidats de la llista van participar a l'acte, en què la formació també va projectar tres audiovisuals relacionats amb la trajectòria i el futur de la PCCA. El candidat de la formació, Francesc Rodríguez, va destacar que "la PCCA no ven fum, ni fa promeses irrealitzables, si no que ens avala la feina feta".

El candidat de PCCA va manifestar que celebraven aquest acte a la Florida perquè és el barri que va veure néixer la formació, fa setze anys i "emblemàtic"; i va assenyalar que a l'equador de campanya, la formació està rebent bons imputs per part de la ciutadania, que valora la feina feta per la PCCA durant aquest mandat. "La feina que hem desenvolupat aquests quatre anys dóna com a resultat que hi ha molta gent que visualitza la feina que hem fet és important, que hem treballat de valent, que hem canviat moltes coses, que hem ajudat a molta gent, que les polítiques que hem implementat han sigut d'atenció i d'ajuda a les persones i això la gent ho valora molt".

Francesc Rodríguez també va manifestar que l'objectiu de la formació és pujar en nombre de vots i regidors. "PCCA ha implementat la política amb majúscules, amb ànima i per i per a la ciutadania. Penso que és l'hora de la nostra formació. En aquest mandat Plataforma Cívica ha eclosionat, ha demostrat tot allò que és capaç de fer tant a la ciutadania com als socis de govern. Ara tenim molta més experiència, sabem el què volem fer i sabem com fer-ho, com implementar-ho", ha destacat el candidat.

El candidat va destacar que la seva formació no ven fum ni promeses irrealitzables i que el seu compromís amb la ciutadania se centra en el manteniment de les polítiques d'austeritat i el control de la despesa, les polítiques d'ocupació i les polítiques socials i d'atenció a les persones. Rodríguez va explicar que aquestes accions es reflecteixen al Pla d'actuació 2011-2019 que es pot consultar al web de la formació. "El Pla consta de 380 propostes, de les quals resten 263 actives perquè les altres ja s'han implementat en aquest mandat", va detallar Francesc Rodríguez.

A l'acte, també van intervenir els quatre membres següents de la candidatura de la PCCA Mari Ángeles Sánchez, Amador Queija, Rebeca Martínez i Jordi Ferrer, que van destacar la feina feta per aquesta formació des dels seus inicis i especialment dels darrers quatre anys al govern i van titllar la PCCA com un partit assembleari i amb ànima.

La PCCA continua durant aquesta setmana amb les paradetes informatives als barris de Santa Perpètua i tancarà la campanya aquest divendres a un acte final a la plaça de Can Folguera.


Foto: acte central de campanya de la PCCA aquest dissabte al centre Cívic La Florida / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política