hola

El discurs de la CUP és el més rupturista de les onze candidatures que es presenten a governar l'Ajuntament de Santa Perpètua a partir del 24 de maig. “Rupturista contra el sistema capitalista, basat en l'opressió i en un sistema patriarcal i rupturista amb l'estat espanyol”, segons va argumentar ahir el cap de llista de la CUP, Salvador Alemany, en la ronda d'entrevistes que està fent Ràdio Santa Perpètua a les onze candidatures perpetuenques.

La CUP espera poder obtenir representació a l'Ajuntament de Santa Perpètua per primer cop, en aquesta segona temptativa. Salvador Alemany va reconèixer rotundament representar la proposició més rupturista de les onze que opten a l'alcaldia de Santa Perpètua.

Candidatura d'Unitat Popular-CAV-Poble Actiu, que són les sigles amb les quals es presenta en aquests comicis la CUP Santa Perpètua, utilitza l'eslògan de campanya Capgirem Santa Perpètua perquè volen canviar la relació entre la ciutadania i l'Ajuntament “que sigui constant tots els dies de l'any i no només el dia de les eleccions”. En aquest sentit, Salvador Alemany assegura que promouran la sobirania popular a través d'assemblees obertes i consells vinculats que funcionin durant tot el mandat.

Sobre el model de ciutat per a Santa Perpètua, la CUP aposta per una ciutat cohesionadora i justa socialment, “una ciutat compacta, de reformar si cal el sòl construït i de rehabilitar els edificis actuals i evitar construir més edificacions i més indústria”, com va expressar el seu alcaldable.

Salvador Alemany apunta que la lògica per a la CUP és estar a l'oposició però que això no vol dir que es poguessin arribar a pactes sobre temes determinats al llarg del mandat. El cap de llista de la CUP afirma que mai pactaria amb partits de dretes, espanyolistes i xenòfobs.

La CUP espera obtenir un regidor mínim en la propera Corporació local i considera que la lògica els portarà a exercir l'oposició. El seu programa electoral és el més rupturista de les onze candidatures i inclou la creació de assemblees obertes i consells vinculants com a manera habitual de governar.


Foto: l'alcaldable de Santa Perpètua, Salvador Alemany, a Ràdio Santa Perpètua aquest dimecres / L'Informatiu
Recupera el podcast de l'entrevista a Salvador Alemany

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política