hola

ICV-E de Santa Perpètua s'ha adherit a la Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia, un manifest d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), i demana a les altres candidatures locals que s’adhereixin.

La formació ecosocialista, segons informa en un comunicat, es compromet a no utilitzar discursos xenòfobs, a difondre els arguments de la UCFR i a no pactar després de les eleccions municipals amb grups ultres o racistes. ICV-E considera que cal aïllar als feixistes i xenòfobs a les eleccions municipals.

ICV Santa Perpètua se suma al compromís de no pactar amb formacions xenòfobes "sota cap circumstància, atès que la defensa dels valors democràtics sempre ha de prevaldre sobre els interessos de partit, sigui quina sigui la conjuntura del moment", d'acord a la Declaració d'UCFR. El manifest considera que "a Catalunya, el principal representant d’aquesta extrema dreta és Plataforma per Catalunya, partit liderat per una sèrie de històrics nazis, alguns amb historials criminals i violents".

La formació ecosocialista també es compromet a no fer "servir discursos xenòfobs" ni romandre en "silenci si altres ho fan" durant aquesta campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig. També facilitarà material de difusió d'UCFR per contribuir a difondre el missatge d'aquesta entitat. ICV-E considera que la publicitat electoral que està repartint PxC a Santa Perpètua, i a moltes altres ciutats, “és un clar exemple del discurs feixista i xenòfob que cal combatre perquè només es basa en falsedats i té per objectiu promoure l’odi entre la ciutadania per treure profit electoral”.


Foto: imatge de la candidatura d'ICV-E a les eleccions municipals del 24 de maig / L'Informatiu

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política