hola

Aquest divendres 8 de maig ha començat la campanya electoral a les municipals amb un total d'onze candidatures. Els mitjans de comunicació local ofereixen diferents especials per tal de fer el seguiment de la campanya i de la jornada electoral el dia 24 de maig.

Des d'avui mateix i fins el dia 22 de maig, els serveis informatius de Ràdio Santa Perpètua ofereixen una entrevista als diferents candidats a l'alcaldia. L'ordre i la durada de les entrevistres serà proporcional al nombre de vots obtinguts a les darreres eleccions, de menor a major. Joan Mestres, de Més per Santa Perpètua, inaugura avui divendres aquesta nova secció que començarà després de l'edició migdia de l'Informatiu, a les 13.30 hores. Dilluns serà el torn de Rafael Pérez, de Republicanos; dimarts de Joan Albalat de Ciutadans; dimecres de Salvador Alemany de la CUP; dijous de Rafael Herrera de Plataforma per Catalunya; divendres de Francesc Rodriguez de Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament; dilluns 18 de maig serà el torn de Pol Altayó d'ERC; dimarts de Marcial Pérez del Partit Popular; dimecres es poarà davant dels micròfons Alícia Casals de CiU; dijous, el socialista Manuel Ruiz i tancarà les entrevistes als alcaldables Isabel Garcia, d'ICV, el divendres 22 de maig. Estrella Núñez serà l'encarregada de dirigir l'entrevista als candidats.

A més, cada dia, els diferents espais informatius recolliran l'actualitat de campanya amb els diferents actes que programin les formacions.

La jornada electoral també podreu seguir-la a través dels mitjans de comunicació local, per la Ràdio, amb un especial que començarà a les 20 hores, i a través de l'edició digital de l'Informatiu, des de l'obertura dels col·legis electorals. Les xarxes socials també s'estrenen en aquesta campanya electoral a través del compte twitter de l'Informatiu i fent servir l'etiqueta #municipalsSPM.

La propera edició de l'Informatiu, que sortirà el dia 22 de maig, inclourà un especial candidats amb entrevistes als alcaldables i dedicarà les pàgines 3 i 4 tota la informació sobre les eleccions municipals.


Foto: mitjans locals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política