hola

Candidatura de Mésxspm

La candidatura de Més per Santa Perpètua es va presentar ahir al vespre amb un programa obert i amb l'objectiu d'escoltar a la ciutadania per actuar, segons va manifestar el cap de llista de la nova formació, Joan Mestres. L'acte es va celebrar al passatge Noi del Sucre.

Mésxspm va recollir les demandes i desitjos de la ciutadania i com a contrapartida la formació va obsequiar amb un gelat als participants. Joan Mestres va informar que durant la diada de Sant Jordi van recollir més de 600 propostes de ciutadans que es sumaran a les que durant ahir al vespre es van recollir al passatge Noi del Sucre.

Joan Mestres va anunciar que Mes per Santa Perpètua es presenta amb un programa amb quaranta propostes principals, on va destacar millores a tots els barris, incentius a les empreses per a la contractació d'aturats perpetuencs o consultes populars vinculants. Va insistir que el programa és obert per impulsar les demandes dels veïns.

Escoltar la ciutadania, debatre les seves propostes i actuar oferint-se com al seu grup de suport és uns dels objectius de la formació, segons va expressar el candidat Joan Mestres, que va afegir que durant Sant Jordi es van recollir 600 aportacions, "unes propostes que després s'estudien i aquelles interessants es posen dins del nostre projecte".

El candidat de Més per Santa Perpètua ha explicat que han volgut fer una campanya diferent amb uns actes que siguin trobades i "intercanvi per parlar amb la gent". Mestres ha insistit que "volem que la gent s'expressi" i ha afirmat que la discussió del ROM o el Pla urbanístic s'obriran als veïns per conèixer la seva opinió.

Per últim, el candidat va declarar que hem de sentir-nos orgullosos de Santa Pèrpetua i canviar allò que no ens agrada.

La formació ha presentat algunes de les 40 propostes del seu programa on destaca campanyes d'asfaltat de carrers, supressió de pals de la Florida, creació d'un centre integral d'atenció a les families i a la infància, i la creació de la figura del regidor de barri i del Síndic de Greuges Municipal.

Foto: Imatge de grup de la candidatura de Mésxspm / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política