hola

El Ple del mes d'abril va finalitzar amb la renúncia del regidor Joan Mestres que va expressar en el seu discurs que la seva professió no es la política, a la qual es va referir com a "vocació". Joan Mestres va indicar també no saber que li oferirà el futur però va manifestar "el seu agraïment a les persones que han confiat en CIU i en la seva persona" i va expressar haver treballat al servei d'unes idees i projectes als qual ha servit "amb respecte, lleialtat i total dedicació".

Joan Mestres va indicar que cal valoritzar la feina dels polítics i va indicar que aquesta és una tasca "que no és fàcil i que, sovint és poc agraïda i desconeguda o mal interpretada" però "necessària". Mestres va manifestar que la feina que fan els ciutadans que exerceixen la política "és d'una gran dignitat" perquè no hi ha res més valuós "que treballar pel benefici de tota la comunitat". 

Els portaveus dels grups municipals del PSC, Manuel Ruiz, i d'ERC, Jordi Vinyals, van criticar la renúncia de Joan Mestres que van qualificar de "tardana" i "poc curosa". Vinyals va indicar que hagués calgut la renúncia del primer tinent d'alcalde en el moment que "va tenir clar voler iniciar un nou viatge amb una nova formació", referint-se a l'anunci de Mestres d'encapçalar la llista de Més per Santa Perpètua. Manuel Ruiz va expressar també que la manera d'actuar de Mestres no ajuda a la defensa de l'ètica política.

Per la seva part, el regidor de CIU Martí Bayès va desitjar-li "el millor resultat a la nova tasca que comences" i va reconèixer la tasca feta al llarg dels seus anys a l'Ajuntament i per la seva gestió política. Carme Araque, també del grup municipal de CIU va defensar el compromís de Joan Mestres amb els idearis de CIU "fins el darrer moment" i la feina feta en favor per Santa Perpètua.

El darrer Ple del mandat també va servir pel comiat dels regidors, Alonso Sánchez, Jordi Vinyals, Carme Araque, Alexis Agustinho, María Dolores López, Marta Peruga, Guillem i Manel Llord i Martí Bayès, que no repetiran el proper mandat com a regidors. L'alcaldessa va tenir unes paraules de comiat referint-se al mandat com a "molt dur" i va desitjar molta sort a tots els regidors.

Durant la sessió es va fer un minut de silenci en record el regidor del PP, Mariano Múñoz, mort el passat mes.


Foto: Joan Mestres al darrer ple del mandat, l'ordinari del mes d'abril, celebrat aquest dijous 30 d'abril / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política