hola

El PSC, amb Manuel Ruiz, com a cap de llista es presenta a les eleccions municipals amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia i continuar amb el projecte de ciutat endegat en el mandat 2007-2011, quan va governar al Consistori. Aquesta va ser una de les afirmacions que va fer Ruiz a la presentació oficial de la seva candidatura que va tenir lloc divendres 17 d'abril al Centre Cívic de la Florida.

El cap de llista, Manuel Ruiz, va presentar els candidats que l’acompanyen en la llista electoral i als quals va definir com a "gent valenta i compromesa i que estan convençuts que Santa Perpètua necessita més". Ruiz va dir que no es conformava amb tot ho aconseguit quan va ser alcalde i va apuntar que tenen "l'obligació de presentar un projecte creïble i realitzable".

D'entre les propostes que formen part del programa electoral del PSC, Manuel Ruiz, va enumerar algunes. La creació d'un pla director de participació ciutadana, la modificació del ROM, un pla contra l'atur, especialment pensat en els joves, més ajudes per a famílies es situació difícil, la creació d'un pla educatiu de ciutat.

Manuel Ruiz, l'alcaldable del PSC, afirma que els quatre anys de govern socialista són el millor aval però que el projecte està inacabat i que està disposat a finalitzar perquè són aspectes que demanda la ciutadania. Tanmateix Ruiz va declarar que la seva candidatura està formada per "un equip amb les mans nétes, sense transfugisme i sense mercadeig de regidories".

Entre les propostes de programa electoral, el PSC va fer especial atenció a l'educació, de la qual va dir és la major inversió de futur, i a la creació de regidors de barri.

Manuel Ruiz va afirmar que es presenta a les eleccions amb la il·lusió de guanyar i de tornar a ocupar l'alcaldia i va remarcar que amb tantes llistes candidates "la incertesa és gran".


Foto: imatge de la presentació de la candidatura del PSC a l'alcaldia de Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política