hola

Ciutadans va finalitzar la presentació de la seva candidatura aquest divendres amb un acte al Centre Cívic La Florida. El cap de llista de la formació, Joan Albalat, va expressar haver volgut acabar la ronda de presentació al seu barri, a la Florida, després d'haver fet un recorregut per les diferents zones de Santa Perpètua.

Unes cent cinquanta persones van acompanyar Albalat en aquest acte on també va aprofitar per presentar cadascú dels integrants de la llista electoral que concorrerà a les eleccions. El candidat de C's també va expressar, en resposta a una pregunta del públic, que la seva formació no pactaria a Santa Perpètua amb cap partit que no defensés la unitat espanyola i també va repassar alguns dels seus punts programàtics.

Ciutadans va parlar de limitar els càrrecs dels regidors a dues legislatures, crear un organisme intern de control dels càrrecs públics i fer dels pressupostos un document obert i participatiu. En educació Ciutadans proposa la gratuïtat a les escoles bressol, la defensa de l'escola pública i la creació del camí escolar. Per a Albalat el projecte de Ciutadans és "d'il·lusió per al poble i creat per acabar amb les desigualtats". El cap de llista de Ciutadans, Joan Albalat, ha expressat que la Florida és el seu barri i que per aquest motiu va finalitzar la presentació de candidatura en aquest espai.

La llista de C's la completen (a partir del número 2) Juan Suárez, Andrés Calvo, Marisa Cuartas, Sheila Calvo, Juan José Marcos, Manuel Quesada, María Rosario Ocon, Joan Ocon, María Pilar Botello, Bienvenido Moreno, Laura Suárez, Santiago Gonzalo, Alejandra Fernçandez, Jaime Burgos, Daniel Vilar, M. Carmen Rivero, Manuel Rodríguez, Verónica Martínez, Víctor Riu, Juan Jesús Franco, Antonio Pena i Domingo García. 

Per a Albalat l'acollida de Ciutadans a Santa Perpètua ha estat molt bona i agraeix la participació de tothom amb aquesta formació. Ciutadans instal·la una parada cada dijous al mercat ambulant on ha recollit més de 600 enquestes amb propostes de ciutadans a través de les quals, han explicat, han elaborat el seu programa electoral. 

Ciutadans continuarà, a partir d'ara, amb el contacte amb els ciutadans, i ha expressat que estaran al costat de les entitats i associacions. 


Foto: imatge dels membres de la llista de Ciutadans a les municipals / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política