hola

ERC

La secció local d'ERC donarà a conèixer la ciutadania el contingut del seu programa electoral "en breu" segons ha explicat en un comunicat. El cap de llista d'ERC a l'alcaldia de Santa Perpètua, Pol Altayó ha expressat que "el nou programa serà un recull de les propostes recollides des del passat mes de juny, gràcies a la participació activa de la ciutadania". Altayó considera que el programa està impregnat de polítiques pragmàtiques, davant de l'actual situació econòmica i social, com ara la defensa d'un nou model creixement sostenible, basat en el respecte pel territori i l'ecosistema natural, i d'una administració més democràtica, participativa i transparent; però que conté una gran dosi d'optimisme vers el projecte de municipi que ERC espera començar a redibuixar a partir del proper mes de maig.

Amb aquest objectiu, i amb una clara determinació en favor de la participació democràtica i la transparència informativa, la secció local d'ERC treballa des del passat mes de juny en la recollida de propostes, a través de trobades als diferents barris del municipi, sota el títol Quina Santa Perpètua vols?; entrevistes a personatges locals i recollides en diferents formats; a través dels fòrums del blog quinaspmvols.cat; o mitjançant trobades al local de l'agrupació amb persones implicades en cadascun dels sectors tractats, entre altres.

Altayó ha agraït a tothom la seva participació activa durant els darrers mesos, i ha animat a qui vulgui aportar les seves idees i propostes de ciutat, a que ho faci des d'ara i després de les eleccions, en virtut d'un procés plural que romandrà obert a la implicació de la ciutadania perpetuenca, ja que "el programa no pot ser un document tancat. Les propostes es recolliran en el futur per fer una Santa Perpètua més real i propera a les demandes ciutadanes". 


Foto: imatge de la seu d'ERC / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política