hola

erc_6842Actualitat - Política

ERC va inaugurar ahir dijous l'exposició dels vint anys de la formació a l'Ajuntament amb un acte al Centre Cívic el Vapor. La mostra repassa la trajectòria d'aquesta secció local des de l'entrada del primer regidor d'ERC a l'Ajuntament, Josep Ventura, fins al dia d'avui. La mostra ha estat elaborada a partir d'entrevistes als membres d'Esquerra al llarg d'aquest període i a través de les revistes de la formació i inclou una gran quantitat d'imatges. El comissari de l'exposició ha estat l'historiador local Ernest Vilàs, que ha indicat que la mostra és una petita crònica del que s'ha fet en vint anys amb una voluntat de "reflexionar sobre el passat i valorar el futur".

Vilàs també va expressar que la mostra reflexa "el creixent suport social que ERC ha anant sumant al llarg dels anys". Durant la presentació de l'exposició també van prendre la paraula la presidenta de la secció local, Rosa Rovira i el president d'honor d'ERC, Josep Ventura.

El cap de llista de la formació , Pol Altayó, va prendre la paraula en finalitzar l'acte per criticar "la negativa de l'Ajuntament a que l'exposició sigui itinerant als centres cívics del municipi malgrat haver demanat el permís necessari a través d'una instància". Altayó va indicar no entendre la postura de l'Ajuntament. 

L'Informatiu ha parlat aquest matí amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, sobre aquest tema, i ha explicat que l'equip de govern considera que espais públics com els centres cívics no poden polititzar-se amb activitats permanents de partitis polítics, com l'exposició que planteja la secció local d'ERC. Garcia ha indicat que "els partits poden fer les seves activitats de manera puntual com fins ara es fa, però en acabar l'acte s'ha de recollir i acabar l'activitat". "Els centres cívics són espais comuns de la ciutadania, entitats i associacions i no s'han de polititzar", ha expressat.

La junta de portaveus està convocada en el dia d'avui per tractar aquest tema. Ahir, però, la secció local d'ERC va inaugurar l'exposició dels 20 anys de la formació a l'Ajuntament.

Foto: la presidenta de la secció local d'ERC, Rosa Rovira, presentant la mostra al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política