hola

pscActualitat - Política

El PSC de Santa Perpètua ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la segona Campanya Solidària de Recollida de Joguines. Segons ha expressat en un comunicat "el nombre de joguines recollides aquest any ha superat lleugerament als de l'anterior campanya". El primer secretari de l'agrupació socialista, Manuel Ruiz, ha manifestat que "és d'agrair l'esforç de les persones que han participat en aquesta campanya. El fet que el volum de joguines recollides hagi crescut demostra, una vegada més, la capacitat i el grau de solidaritat que existeix entre els veïns i les veïnes del nostre municipi".

Ruiz ha destacat la importància que aquestes accions solidàries tenen sobre col·lectius més febles "els nens i les nenes són els últims responsables de la crisi, però són els que més estan patint els seus efectes. La necessitat d'aquest tipus de campanyes és fonamental perquè puguin celebrar el Dia de Reis amb total normalitat".

En referència a la situació i les conseqüències que la crisi està tenint sobre el municipi el primer secretari del PSC local ha indicat que "a Santa Perpètua de Mogoda, com en la resta de Catalunya, el nombre de famílies que viuen sota el llindar de la pobresa no ha parat de créixer. Les campanyes solidàries com la que hem efectuat són essencials en aquests moments, però el màxim esforç ha de radicar en el treball incessant per aconseguir unes polítiques socials i econòmiques que cobreixin necessitats i ofereixin solucions a aquestes famílies".

Segons el mateix comunicat, les joguines recaptades van ser lliurades a la Creu Roja perquè realitzés la distribució entre aquelles famílies de Santa Perpètua que es troben en situació de vulnerabilitat.

Foto: lliurament de les joguines a Creu Roja / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política