hola

ERCActualitat - Política

Les sis seccions locals d'ERC dels municipis que tenen terrenys a Gallecs han acordat un manifest conjunt per tal d'unificar els criteris i les polítiques que afectin a aquest territori i que seran vistes per aquesta formació des d'una visió única i unitària. ERC és el primer partit polític que aposta per tractar Gallecs com un tot i no des de cada municipi i anima a altres formacions polítiques a tenir consens per mirar Gallecs com a un tot.

ERC va explicar aquesta decisió i va fer públic el seu full de ruta sobre Gallecs en un acte amb responsables de la formació de les sis localitats, divendres 17 d'octubre davant de l'església de Gallecs. També hi va assistir el diputat d'ERC al Parlament de Catalunya Marc Sanglas.

El cap de llista a les properes municipals per ERC a Santa Perpètua, Pol Altayó, va ser l'encarregat de llegir els sis punts que han acordat les seccions locals dels municipis de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Montcada i Reixac. Els dos primers són augmentar l'àrea protegida dins del PEIN de Gallecs i crear un model de gestió del territori unificat.

Altres dos punts són que l'activitat més important de Gallecs ha de ser l'agricultura seguida de l'oci sempre que sigui compatible amb l'espai natural. Altayó va recordar activitats com la falconeria "que ara es produeixen i haurien de desaparèixer".

Pol Altayó va subratllar que un dels punts de l'acord de les sis seccions d'ERC és que no es pot urbanitzar res més a Gallecs i va declarar el compromís d'analitzar totes les infraestructures previstes dins d'aquest territori i que el document "és un pas molt important perquè ERC en els sis municipis de Gallecs té una full de ruta clar, s'han acabat les negociacions unilaterals amb l'Incasol".

Foto: Representants de les sis seccions locals d'ERC dels municipis que tenen terrenys a Gallecs durant la roda de premsa d'aquest divendres / Estrella Núñez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política