hola

Ajuntament - Ple Ajuntament

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat per a aquesta tarda un Ple extraordinari amb un únic punt en l'ordre del dia que és una proposició de suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre sobre el futur de Catalunya. La Corporació Local votarà aquesta proposició al igual que molts altres Consistoris catalans a petició de l'Associació catalana de Municipis i després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la Llei de consultes.

Segons apunta el text, amb aquesta proposició l'Ajuntament de Santa Perpètua es compromet amb la realització de la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació. També donarà ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

Un cop aprovada la proposició es comunicarà l'acord al president de la Generalitat de Catalunya i a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També a l'Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ho trametrà al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

El Ple s'ha convocat per a les 20 hores i serà retransmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política